• Bar Cafe

  Bar Caffe

  Vendi i duhur per te pushuar gjate udhetimit dhe jo vetem. Bari dhe kuzhina me [...]
 • Restorant

  Restorant

  Vendi i duhur per te pushuar gjate udhetimit dhe jo vetem. Bari dhe kuzhina me [...]
 • Karburant

  Karburant

  Cilesia me e mire ne treg, me cmimet me konkuruese! Per jetegjatesine e makines suaj [...]
 • Hotel

  Hotel

  Hotel Albes eshte hoteli me i ri dhe me prestigjoz ne Fier. I pozicinuar ne [...]
 • Vendi i duhur per te pushuar gjate udhetimit dhe jo vetem. Bari dhe kuzhina me nje menu te [...]
 • Hotel Albes eshte hoteli me i ri dhe me prestigjoz ne Fier. I pozicinuar ne hyrje te qytetit te Fieri, [...]
 • Vendi i duhur per te pushuar gjate udhetimit dhe jo vetem. Bari dhe kuzhina me nje menu te [...]
 • Cilesia me e mire ne treg, me cmimet me konkuruese! Per jetegjatesine e makines suaj [...]
FACEBOOK
FACEBOOK
ISTAGRAM
MENU
Merrni ofertat e reja me email
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
Telefono
Ku jemi