Restorant

Vendi i duhur per te pushuar gjate udhetimit dhe jo vetem. Bari dhe kuzhina me nje menu te pasur dhe cilesore dhe cmime shume te mira. Pasterti dhe design inovator per Shqiperine ne cdo pjese te kompleksit.