Hotel

Hotel Albes eshte hoteli me i ri dhe me prestigjoz ne Fier. I pozicinuar ne hyrje te qytetit te Fieri, hoteli me 4 **** i inaguruar ne Qershor 2017 , ofron luksin dhe sherbimin e tij me te mire. Nje nga hotelet me te bukur te Fierit